Nacarat

Hudson’s Bay en Ron Blaauw kondigden een paar weken geleden hun samenwerking aan voor het restaurantconcept in het nieuwe, langverwachte Hudson’s Bay-warenhuis in Amsterdam. In deze flagshipstore zal op de bovenste verdieping Ron Blaauws nieuwste telg haar deuren openen onder de naam Nacarat.
Nacarat

Shoppen en lunchen in stijl bij Hudson’s Bay en Nacarat

Hudson’s Bay opent dit jaar de deuren van haar eerste tien warenhuizen in Nederland. Binnen dit retailconcept zal eten net zo hoog in vaandel staan als shoppen. En niemand minder dan Ron Blaauw zal in dit warenhuis de gasten van Hudson’s Bay verwelkomen voor lunch en diner met een geweldig uitzicht over de stad.
Nacarat

Nacarat brengt ons de smaken van het Midden-Oosten

Volgens chef Ron staat een rijke beleving hoog in het vaandel evenals toegankelijkheid en service. Dat klinkt goed. Geen exclusief geneuzel, gewoon goed eten voor iedereen. De gerechten zijn allemaal geïnspireerd op de keuken van het Midden-Oosten dus geen Amerikaanse burgers of andere simpele happen. De lunch bestaat uit mooie, lichtere gerechten zoals oesters en Libanees brood met humus en het diner krijgt een Tel Aviv-achtige stijl. OH MY GOD!! Ik kan niet wachten! In Tel Aviv kan je zo goddelijk eten… Wat te gek dat we eindelijk zo’n plek hier in Amsterdam krijgen!
Nacarat

De naam Nacarat (ik heb het even opgezocht in de Dikke van Dale) staat voor een bleke rode kleur, met een gegoten oranje tint. Dikke kans dat we dit terug zullen zien in het interieur. Warm oranje, de kleur van de ondergaande zon, in combinatie met tahin en pita en allerlei Israëlische specialiteiten hmmmm.
nacarat

Als eerste dineren bij Nacarat? Dat kan via MyTravelBoektje!

Wil jij als aller eerste een super exclusief een tafeltje bemachtigen bij Ron Blaauws Nacarat? Dan heb ik goed nieuws! Nacarat biedt aan een heel selectief groepje mensen de exclusieve mogelijkheid om als eerst te komen dineren. Reserveren kan de komende 24 uur namelijk alleen met een code. En wat de code is? Dat mogen slechts een paar media waaronder MyTravelBoektje.com bekend maken.

Als je hier klikt, krijg je bij ‘book a table’ de optie om een code in te voeren. Alleen dan kom je bij de reserveringsmodule. Wil jij als aller eerste eten bij Nacarat? Vul dan snel deze de code (firstbookings) in op de website en reserveer! De eerste dag dat je kunt dineren bij Nacarat is 23 augustus dus wees de eerste en boek snel!
nacarat

Zit Nacarat vol? Check dan hier de leukste hotspots in het centrum van Amsterdam. Een avondje uit in Oost? Dit zijn de leukste hotspots van Amsterdam Oost.