My Travel Boektje & Friends

Ruim twee jaar geleden begon ik voor de grap een blog. Een blog waar ik al mijn eet, vakantie, shop en uitgaan tips zou verzamelen. Dat was namelijk wel zo handig want dan hoefde ik niet voor iedereen apart een mailtje te typen had ik bedacht. En behalve handig bleek het ook super leuk en binnen een paar maanden ging ik voor het eerst op persreis. Vele etentjes, events, openingen, reisjes en dikke trips verder heb ik er nog steeds geen genoeg van gekregen.

My Travel Boektje is mijn lust en mijn leven en elke minuut van de dag die ik heb besteed ik hieraan. Ik heb lezers over heel de wereld en krijg wekelijks leuke berichtjes over hoe geslaagd een vakantie was door mijn tips of dat lezers ergens zo lekker gegeten hebben op aanraden van mij. Ik heb zelfs een keer iemand geholpen met het uitzoeken van een trouwlocatie én iemand geholpen met het organiseren van de perfecte datenight die uitmondde in een aanzoek. Sorry hoor maar hoe cool is dat!? My Travel Boektje groeit met mij mee en zoals vele hebben gezien kan je sinds de geboorte van Yuki ook bij mij terecht voor tips als de leukste kidsproof hotspots, vakanties met kleintjes of de beste shop tips.

Maar helaas zijn er ook dingen waar ik minder verstand van heb, of gewoon niet zo goed in ben… Zo lust ik bijvoorbeeld geen roti, volg ik wel de laatste mode maar ben ik niet altijd een #earlyadapter en kan ik niet meer dan vijf top designers opnoemen. Daarnaast heb ik eigenlijk geen verstand van muziek en ben ik niet echt een mega concert fanaat. Uiteraard heb ik wel Spotify vol lijsten met liedjes, maar meezingen kan ik alleen nog maar met Marco Borsato en Lionel Ritchie. Pretty sad, i know.

Daarom heb ik besloten om het My Travel Boektje team uit te breiden en ben ik opzoek gegaan naar een chick die helemaal bij mij past (bff material) maar af en toe nét een ander smaakje heeft dan ik. Die bijvoorbeeld, wél van roti houdt en dit zelf heel goed kan maken, eentje die de dag begint met het aanzetten van de radio en deze vaak nooit meer uit zet. Eentje die iets meer verstand heeft van fashion en eentje die BN’ers het hemd van het lijf durft te vragen.
My Travel Boektje & Friends

Meet Bianca Portis
Bianca kent iedereen en iedereen kent Bianca. De leukste feestjes, de coolste events, lanceringen of openingen, wil je erbij zijn? Bianca regelt het. Daarnaast is ze lief, knap, gezellig, connect ze graag mensen met elkaar en houdt ze van de goede dingen in het leven. Ze is dol op veel, vaak en lekker eten, fashion, reizen, uitgaan en muziek. Alle ingrediënten die op MyTravelBoektje.com dagelijks voorbij komen. Bianca zal vanaf nu, naast haar te coole job als Mrs. PRSSKD, MyTravelBoektje wekelijks voorzien van je dagelijkse dosis muziek en entertainment. Denk aan concerten die je niet mag missen, interviews met sterren, leuke wistjedatjes en uiteraard de beste tips voor wat betreft eten, uitgaan en dansen. Haar kick-off? ADE, what else. Lees hier alles over het grootste party spektakel van Amsterdam.