MaMa Kelly Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam opent vandaag haar deuren en voor iedereen die nog nooit bij Mama Kelly in Den Haag heeft gegeten, neem maar van mij aan dat dit goed nieuws is. Heel goed nieuws kan ik wel zeggen.
MaMa Kelly Amsterdam

MaMa Kelly Amsterdam wordt het helemaal

Mama Kelly is namelijk vanaf dag één een regelrechte hit. En dat is best knap. Want die Hagenezen, da’s best een apart volk. Die moeten niet zomaar alles en iedereen. En al helemáál niet als het iets buiten het ‘dorp’ ligt. Dus dat is knap. Heel knap.
MaMa Kelly Amsterdam

Knappe winkel, goede sfeer, lekker eten en mooie wijnen

En nu komt Mama Kelly dus ook naar Amsterdam en dat is fijn. Héél fijn. Oké we vallen in herhaling maar geloof ons. In Den Haag is Mama Kelly zwart met wit en in Amsterdam roze met wit. Mega on fleek, met de gaafste borden, coolste glazen en marmeren tafels. En het menu? Simpel maar goed. Kip of Kreeft. Of allebei. Een half kippetje en een halve kreeft, goede frietjes en een mooie wijnkaart. Open voor lunch en diner en vanaf vandaag 23 oktober kan je dus reserveren.
MaMa Kelly Amsterdam

Reserveer nu bij MaMa Kelly Amsterdam

De keuken is geopend voor lunch van 12.00 tot 15.00 uur. Al het lekkers van de borrelkaart wordt geserveerd van 12.00 tot 23.00 uur. Genieten van het diner kan bij MaMa Kelly van 17.30 tot 22.00.
Met de auto? Je auto parkeer je bij MaMa Kelly Amsterdam heel easy en snel in de parkeergarage van het Olympisch Stadion. Recht aan de overkant van MaMa Kelly.

Adres;
Olympisch Stadion 35
1076 DE  AMSTERDAM

Meteen reserveren? Dat kan hier via de website.
Interior design credits: De Horecafabriek.