Hoed & Krelis

De Pijp is the place to be als je gezellig koffie wil drinken of een broodje wil eten. Ook borrelen kan je in De Pijp als de beste, maar écht goed en leuk eten is nog wel een uitdaging. Als mensen mij vragen om een echt leuke tent in De Pijp voor een gezellig etentje, dus hip, goed eten én een beetje gezellige mensen dan vind ik dat een hele lastige. Maar ik heb zo het vermoeden dat Hoed & Krelis daar verandering in gaat brengen.
Hoed & Krelis

Goed en gezellig eten bij Hoed & Krelis

Hoed & Krelis is dagelijks geopend van negen tot laat en je kunt hier dus ontbijten lunchen, borrelen en dineren. Ze koken vooral met lokale (seizoens-) groenten, en (zo zeggen ze zelf) ze laten zich zeker niet afschrikken door vlees en vis. Dat klinkt best spannend.
Hoed & Krelis

Tof, gezellig, stoer en een tikkeltje chique dat is Hoed & Krelis

De opening was geslaagd maar uiteraard gaan we snel een keer terug voor de echte test. Is Hoed & Krelis zo goed en leuk als ‘ie lijkt? Ik denk van wel, maar je weet het nooit.
De inrichting en styling is heel goed gedaan. Stoere houten tafels, overal gouden accenten en fluwelen groene stoelen en banken. Ouderwets chique bestek, prachtige servetten en de borden zien er perfect uit. Wij zijn heel benieuwd!

Reserveren? Klik hier.
Benieuwd naar de leukste lunchplekken in de pijp? Of wil je liever shoppen in de Pijp?
Adres: Ferdinand Bolstraat 58 – 60
Fotocredits: Food Fotograaf Amsterdam.