Food Truck Festival Trek

Vrijdag 14 juli opent Food Truck Festival Trek haar GRATIS foodfestival deuren in het Amstelpark. Dat hele weekend zal dus weer in het teken staan van borrelen, eten, dansen en drinken. My favorite!
Food Truck Festival Trek

Trek vind ik het aller leukste food festival. Waarom? Het entree is gratis, er is genoeg keus en ruimte zonder massaal te worden, ze hebben de lekkerste cocosmacronen (die met witte chocolade en gember/peper moét je gewoon nemen) en de sfeer is altijd goed. Van jong tot oud, van hip tot burgerlijk iedereen is hier welkom en voelt zich hier thuis. ‘S middags verzamelen hier hippe jonge ouders met kinderen (OMG daar hoor ik straks ook bij) die op een kleedje zich te buiten gaan aan flessen wijn, pizza’s, hamburgers en nog veel meer terwijl de kids lekker rondrennen en spelen. Rond borreltijd komen de 35+ ers en het wat jongere publiek hier samen om tot het einde van Trek een groot feest te maken.
Food Truck Festival Trek Amsterdam

Zet deze data dus in je agenda. Want van donderdag 14 t/m zondag 17 juli wordt het Amstelpark omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Tientallen mobiele keukens die het lekkerste eten en de beste happen serveren, leuke live muziek, dj’s en zelfs een variëteit aan theatervoorstellingen maken van Festival TREK een uniek event. Dit jaar krijgt ook Amsterdams zang-, muziek- en theatertalent de kans om op de bühne van de BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Hoe leuk is dat?
Food Truck Festival Trek

Ik blok dit hele weekend vast in mijn agenda want je kunt hier doordeweeks vanaf 16:00 uur en in het weekend al vanaf 14:00 uur terecht. Pak een lekker kleed in, neem de kids mee en ga uitgebreid lunchen bij Trek. Of komt voor de borrel en blijf gezellig hangen, dansen en drinken tot een uur of 23:00.

Ben je op vakantie? Niet getreurd, 8 tm 11 september is Trek nog te vinden in het Westbroekpark in Den Haag!

Check hier de totale Festival Agenda van 2016