Derde Corner Bakery opent aan de Jan Pieter Heijestraat

Dat de nieuwe, alweer derde Corner Bakery opent aan de Jan Pieter Heijestraat 131b weten we al een tijdje maar, dat deze gloednieuwe hotspot bijna open gaat, dat is nieuw en goed nieuws! We kunnen bijna niet meer wachten!

Genieten bij Corner Bakery Oud-West

Nog voor de echte zomer begint kunnen we hier dus terecht voor de extreem kleurrijke freakshakes, prachtig opgemaakte bowls, dik belegde sandwiches, red velvet pancakes en meest prachtige Life of Pie taarten. Ze krijgen een klein terrasje en de zaak wordt helaas niet zo groot als de Corner Bakery bij het World Fashion Center maar even knus en gezellig als de aller eerste zaak. Maar er is meer goed nieuws…
Derde Corner Bakery opent aan de Jan Pieter Heijestraat

Corner Bakery opent een zaak in Maastricht!

Ja je leest het goed, de heren achter Corner Bakery openen een vierde filiaal in één van de leukste ‘weekendje weg’ steden van Nederland. Hoe leuk? Ik ben echtfan van Maastricht maar elke keer als ik daar ben vind ik de lunch en het ontbijt zo mega tegenvallen. Ik ben dol op de bourgondische keuken maar voor de lunch wil ik gewoon écht lekkere broodjes en bowls en geen slap casinobroodje gezond. You feel me? Klik hier als je meer wil weten over Corner Bakery Maastricht.

De eerste Corner Bakery nog steeds jouw favoriet? Lees hier alles over hun aller eerste zaakje op de hoek.