De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

OMG OMG OMG OMG ik heb zo’n leuke scoop.
Want; De vegan Junk food bar opent in De Pijp!!
I know, dit is fantastisch nieuws. Want al ben ik geen vegan, de chicken nuggets van De Vegan Junk Food bar, daar fietst zelfs deze carnivoor voor om! Al vond ik de ritjes naar de Overtoom toch wat ver dus ik ben heel blij dat ik straks niet verder hoef dan het Marie Heinekenplein.

De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

De missie van de Vegan Junk Food Bar

Een 100% plantaardige snackbar waar vegans en niet vegans gezamenlijk komen snacken van 100% plantaardige snacks. De Vegan Junk Food Bar is (hebben ze bewezen) voor iedereen. Meat lovers komen hier aan hun trekken en de echte die hard vegans worden hier ook helemaal wild.
De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

Een vegan patatje met scoren bij de Vegan Junk Food Bar?

Een patatje met is nog maar het begin van wat ze hier serveren. Killer burgers met melted cheddar, kipnuggets, shawarma schotels, bitterballen en nog veel meer. De Vegan Junk Food Bar is een relaxte, chille snackbar waar je 100% plantaardig kunt snacken. Gezond, gezellig en goed voor mens, dier en milieu.
Vegan junkfood bar

What’s new?

Ze gaan in De Pijp elke dag om half tien open en door tot één uur ’s nachts. In het weekend blijven ze zelfs open tot drie uur. Hoe chillllllll straks kunnen we zelfs lam een vegan snack scoren. Love it. Maar er is meer. Er komt ook een ontbijt menu, cocos softijs IK HERHAAL COCOS SOFTIJS, vegan milkshakes én er staan een rits nieuwe en glutenvrije snacks op het menu.
Vegan junkfood bar

Dit wordt het helemaal guys! Heel binnenkort (augustus) open op het Marie Heinekenplein.

De Vegan Junk Food bar opent in De Pijp

Zijn jullie trouwens al bij Mastino V geweest? De eerste vegan pizzaria in Amsterdam West?