De Tulp

Het Marie Heinekenplein was het altijd nét niet. Gek, want ze hebben de beste terrassen van De Pijp en het ligt super centraal, maar toch lukte het daar maar moeilijk. Veel was er niet direct mis met de zaken die er zitten maar toch kwamen er bijna alleen maar toeristen. Maar times are about to change… Met de komst van The Vegan Junk Food Bar en De Tulp kan het Marie Heinekenplein zo maar the place to be worden…
De Tulp

De Tulp wordt de nieuwe hotspot in De Pijp

De heren achter onder andere Pesca (LIKE) op de Rozengracht hebben zich hiermee bemoeid en voor wat betreft het uiterlijk kan ik alleen maar zeggen; missie geslaagd. De opening was donderdag en ook dat was een succes dus ik ben heel benieuwd op De Tulp het Marie Heinekenplein weer op de kaart kan zetten.
De Tulp

Fresh Colours & Urban Jungle vibe bij De Tulp

De Tulp klinkt dan wel oer Hollands, maar dat zie je er niet vanaf. Het terras is een soort hippe urban jungle met overal planten en fel roze en turqoise vlonders, en binnen staan overal stoere bruine stoelen, houten tafels en wederom enorm veel planten, palmbomen en ander hip groen. Ideaal voor een first date of een gezellige borrel op de donderdag of vrijdag. De tent zit vanaf een uur of vier vol met borrelaars en de muziek staat gezellig hard. Wedden dat we hier binnenkort op de tafels staan te dansen?
De Tulp

De Pijp bruist weer

Met de komst van CT Coffee & Coconuts een aantal jaren geleden werd een trend gezet. Nieuwe hotspots die zich vestigen in De Pijp nog voor we van ‘vergane glorie’ kunnen spreken. Dan hebben we nog Escobar (nieuwe hippe tapastent mét terras), Bar Fisk, Hoed & Krelis dat net open is en natuurlijk The Vegan Junk Food Bar die heel binnenkort opent. De Pijp is weer helemaal back in business, Yeey!

Benieuwd naar de rest van mijn tips in De Pijp? Check hier de leukste lunchplekken in De Pijp.