Coffee & Coconuts

Ok ik fiets hier dus al weken hoopvol langs. De naam alleen deed mij al vermoeden dat dit fantastisch zou kunnen worden. Maar toen ik hier vorige week langs fietste ramde ik bijna een boom. WAUW!! CT Coffee & Coconuts is beyond all expectations. Dit wordt mijn nieuwe lievelings. Sterker nog, dit is mijn nieuwe lievelings.
IMG_1613 (1)
IMG_1625

IMG_1626
Vanaf het moment dat je hier binnen komt waan je je in een van de coolste tenten in New York. Het pand is waanzinnig groot, hoog, en industrieel maar het voelt er warm, natuurlijk en puur aan. Overal zitten mensen, hangen mensen of werken mensen. Je voelt je er meteen thuis. En dat is heel knap gedaan want het is zo mega groot.
IMG_1628
IMG_1624
Het interieur is licht, comfortabel en natuurlijk. De banken zijn groot en van zacht natuurlijk materiaal. Hier zak je heerlijk in weg. Net als de zitzakken die op de tweede verdieping liggen.
image1
Vanaf 7uur zijn ze open en ze serveren de lekkerste ontbijtjes. Heerlijk versgebakken croissants, brood en (love it!) homemade granola, buckwheat porridge, en (zo lekker!!) coconut pancakes. Ik heb ze allemaal al gehad en ik heb hier niets op aan te merken. Gewoon lekker, gezond, vers en het ziet er nog mooi uit ook.

Maar ook voor diner kan je hier prima terecht. Ze hebben een fantastische healthy salad bar, heerlijke burgers en yes!! Thai Thai bier van Oedipus. Dus het is geen chicks tent, want ze serveren gewoon bier, burgers en hotdogs. Mijn lief heeft zijn Coconut burger moeten delen omdat ie zó lekker was. 
image10

CT Coffee & Coconuts is de nieuwe huiskamer van Amsterdam. Het is exact de plek die ik nog miste in mijn geliefde stad. Een plek waar je je heerlijk kunt terugtrekken en chill kunt werken maar ook een plek waar je met je vriendinnen uren lang kunt hangen kletsen en koffie drinken. De vibe is relaxed en er is ruimte zat. Love it!

image9
image4image6
image7image3

CT Coffee & Coconuts zit op de Ceintuurbaan 282. Op het hoekje van de Ferdinand Bol en schuin tegenover Brazuca. Ze hebben nog geen website maar voor hun Facebook pagina kan je hier klikken.