De ADE top 3 van house pionier dj Mike Risk

De ADE top 3 van house pionier dj Mike Risk

Het is aftellen en opladen geblazen, want morgen gaat het los in Amsterdam. Het is weer tijd voor… Amsterdam Dance Event! ‘s Werelds grootste en vooral belangrijkste ontmoetingsplek voor de elektronische muziekwereld. Tijdens dit jaarlijks terugkerend spektakel, want dat is het écht, vinden er in de stad 450 evenementen plaats op 130 verschillende plekken en met zo’n 2200 artiesten. De organisatie verwacht een bezoekersrecord van 375.000 bezoekers. Dus waar is het feestje? In Amsterdam is het feestje!
De ADE top 3 van house pionier dj Mike Risk

Genoeg cijfers en uitleg. Nu de belangrijkste vraag beantwoorden: waar ga je los, word je verliefd en ga je vol gas voor de aller slechtste kater van 2016? Aangezien ik die vraag liever overlaat aan een échte kenner, heb ik mijn brother from another mother Mike Richters, aka DJ Mike Risk, gevraagd om zijn ADE Top 3.

Mike draait (uhuh, dat zeg ik) al de nodige jaartjes mee, al zó lang dat zijn onlangs afgenomen interview voor 3voor12 de titel ‘Grijze haren boven het mengpaneel’ kreeg. Maar voorlopig nog geen tijd om de grijze haren te verven, want zo draait hij onder andere op O.W.A.P., Valtifest, zijn eigen feestje NooFilter in Canvas en laat hij iedere maand in het W Hotel de korte jurkjes en pakken dansen. Geloof me, deze house pionier weet waar de échte feestjes zijn.
De ADE top 3 van house pionier dj Mike Risk

Woensdag 19 oktober

Groove Odyssey met Louie Vega @ Sugarfactory
Note: Één van de grootste legends binnen de wereld van de elektronische muziek. Tijdens ADE uitsluitend te vinden bij Groove Odyssey. Hij staat echt nergens anders.

Vrijdag 21 oktober

Chilly Con Carnaval @ A l’Elephant du Congo
Note: Een avond vol gekkigheid, leuke mensen en party muziek. Hier draait hij als Mike ‘Jalapeño’ Risk back2back met Melon aka Don Melón.

Zaterdag 22 oktober

Soul Heaven Disco Sessions met Osunlade @ Madam (ADAM Toren)
Note: De sets van Osunlade in de Trouw behoren nog steeds tot een van de meest magische. Een niet te missen DJ!

Geen feest als Mike niet is geweest, dus ook op bovenstaande events is hij te vinden.

En tijdens ADE moet er natuurlijk ook nog goed gegeten worden. Leg een bodempje fingerlickin’ goede ribs bij Cannibale Royale (ook een graag bezochte plek van Mike) en ga voor een anti-katerontbijtje naar SNCKBR. Beiden favoriet en ben er dan ook vaker dan goed voor me is. Dansen we er deze week wel weer van af. Ofzo.

Leg de paracetamol en extra vitamine C maar klaar en go get some KATERS! #gottacatchemall

Meer ADE info? Check ’t hierrrrrr.
Photocredits CC @Richard Sterk.

-Oktober 2016, Bianca Portis.